1r Aniversari dels Minyons de Santa Cristina d’Aro

27 de gener de 2014


El passat diumenge 26 de gener, els Castellers de l’Alt Maresme vam anar a visitar algunes colles veïnes, les quals també són colles en formació o de curta trajectòria. Es tracta del primer aniversari dels Minyons de Santa Cristina d’Aro, que van actuar juntament amb els Esperxats de l’Estany de Banyoles i els Vailets de l’Empordà a la plaça del seu poble.

Els amfitrions van descarregar dos pilars de quatre i van intentar sense èxit diversos 3 i 4 de 6. Per contra, els Esperxats van descarregar tots els seus castells proposats: 3 pilars de 4 i un 3d6. Els més ambiciosos de la diada van ser els Vailets de l’Empordà, que van intentar dues vegades el 4d7 (intents desmuntats) i van descarregar amb èxit el pd4xs, el 3d6a, 5d6 i pd4.

Els maduixots vam prendre nota de tots els castells tirats a plaça i per la nostra part vam intentar un parell de cops un 3d5 net (intent i intent desmuntat), que no es van poder carregar. Malgrat tot, vam poder descarregar un pd4 de rigor i gaudir d’una bona diada tots junts.