Canalla

La canalla, aquestes petites valentes encarregades de coronar tots els castells, són les més petites, però sovint, són elles les que ens donen les lliçons més importants sobre orgull, competitivitat, solidaritat i passió. I és que la canalla maduixota entén perfectament què són els castells i què representa aquesta cultura en la nostra societat. Elles ocupen les parts superiors dels castells i són les responsables de fer que l’esforç de tots nosaltres es materialitzi a plaça.

Any rere any, cada vegada són més els que volen unir-se a la canalla maduixota, i és que per a tots aquests infants fer castells és molt més que pujar uns sobre els altres. És un exercici de confiança i treball en equip molt important que els servirà més enllà del món casteller. 

A més els vincles que es formen entre la canalla són molt forts i estan present tant dins com fora de l’activitat castellera.

Tot i que els valors estrella del món casteller siguin la força, l’equilibri, el valor i el seny, són molts altres els que treballem, a nosaltres ens agrada fer-ho des de l’esperit d’autosuperació, el cooperativisme i el compromís. Assolim cada un d’ells des del respecte i la diversitat, ja que entre la canalla comprenen des dels 5 anys fins als 14, i cal adaptar-se a les particularitats de cada franja d’edat.

Si vols formar part d’aquesta família, no ho dubtis més i vine a conèixer-nos!