LA REPRESA CASTELLERA

21 de novembre de 2021

Tots en teníem moltes ganes, des dels més menuts de la colla fins als més grans, després de 18 mesos sense activitat castellera vam rebre l’anunci que podríem tornar a assajar, aixó sí, no serien assajos com els que fèiem abans de la covid, serien amb totes les mesures de seguretat que exigia el protocol, però tot i així tornar-nos a posar la camisa i retrobar-nos a assaig fent allò que ens uneix era una gran notícia i la vam rebre amb els braços més que oberts, podíem tornar a fer castells!
Igual que ha passat a tot el món casteller, en retrobar-nos, la frase que més soanava era “Ostres, que gran que està la canalla”, i és que molta de la nostra canalla ha deixat de ser-ho, i això ha estat una dificultat afegida a tot el que suposa haver estat un any i mig sense fer castells.

Tot i les dificultats, hem estat picant molta pedra a assaig, perquè anar a assajar està molt bé, però el que tots volíem era posar-nos els pantalons blancs, la faixa i la camisa i retrobar-nos amb la plaça!

La primera actuació de la represa va tenir lloc a Pineda de Mar el 29/08/21, en una de les nostres festes majors, allà hi vam alçar el primer pd4 i va ser molt emocionant! La van seguir l’actuació a Palafolls, l’11 de setembre, on vam aixecar-hi un altre pd4, i l’actuació a Calella el 22/09/21, on vam fer un pd4, i per primera vegada des de la represa, també hi vam aixecar un pd4ps!