Diades de Cubelles i Santa Coloma de Farners

10 de juny de 2024

El passat cap de setmana a Maduixots vam estar molt enfeinats amb dues diades: a Castellers del Foix i al 2n aniversari de bateig dels nostres fillols Guillats de la Selva.

Diada a Cubelles
Vam començar el dissabte 8 de juny anant a Cubelles on vam ser un total de sis colles. A part dels amfitrions ens van acompanyar: Castellers del Prat de Llobregat, Laietans de Gramenet, Colla Castellera del Baix Montseny i Malfargats del Pallars.
Les rondes van ser conjuntes i vam dur un pilar de quatre d’entrada, un 3d6, un 3d6 amb agulla, un 2d6 i un pilar de quatre. La valoració de la tècnica és que tots els castells van ser molt solvents tot i portar una torre amb molts canvis a causa de baixes d’última hora just abans de la diada.

autor: Ferran Soler

Aniversari de bateig de Guillats de la Selva.
El diumenge 9 de juny vam traslladar-nos a Santa Coloma de Farners per assistir al segon aniversari del bateig de Guillats de la Selva, on també vam compartir plaça amb Esperxats. El passat divendres, vam fer un assaig conjunt amb els nostres fillols al seu local on també vam sopar les dues colles plegades.
Vam començar la diada amb dos pilars de quatre d’entrada que van ser molt solvents i en els quals es van estrenar diversos membres de la colla. A primera ronda vam fer el 3d7, una mica més obert de l’esperat, però es va poder descarregar. A segona ronda, amb els nervis a la pell, vam aconseguir descarregar el primer 4d7 de la temporada.
A tercera vam intentar estrenar un altre castell amb el 3d7 amb agulla, però l’agulla va entrar massa tard i va acabar cedint, quedant-se en intent. A quarta ronda vam dur la torre de sis i tot seguit vam estrenar un nou pilar de cinc. Per acabar, vam fer dos pilars de quatre, on també s’estrenaven diverses persones i van ser igual de solvents que els pilars d’entrada.

 

Ens n’anem a Vitòria!
El següent cap de setmana Maduixots sortirem de Catalunya el dia 15 ben aviat al matí per tal de fer una actuació en solitari el diumenge 16 a Vitòria dins del festival Araba Euskaraz.

Sant Joan amb Maduixots!
A Maduixots el 2024 seguim amb la celebració del nostre 10è aniversari. Aquesta revetlla de Sant Joan farem un sopar popular a la plaça del Poppi de Palafolls, poble en el qual, des d’aquest mes de juny, assagem a El Forroll. El sopar de la revetlla comptarà d’amanida i mongeta, amb tres segons entre els quals escollir botifarra, sardines o hamburguesa vegana, coca de postres i una copa de cava. Tot pel preu de 12 €, els tiquets es poden comprar als assajos o al Cafè de Palafolls. Comptarem amb música en directa de la mà de La Trinxera, i a les onze i mitja de la nit arribarà el plat fort amb Flashy Ice Cream, a qui seguirà en Dj Sendo.
Si voleu aconseguir dos sopars gratuïts podeu participar en el sorteig que estem fent al nostre Instagram.