Volem el 5d6!

4 de juny de 2014

Després de moltes diades i actuacions completes de castells de la gamma de sis bàsica, els maduixots ja estàvem prou madurs per anar a buscar el nostre proper repte: el 5d6!

Vídeo Volem el 5d6!

Ja havíem treballat el castell a assaig i havia arribat el moment d’intentar-lo a plaça. El gran dia va ser dissabte 31 de maig a Mataró, durant la Diada dels Valors acompanyats de moltes altres colles del país i organitzada pels nostres padrins els Capgrossos de Mataró.

Aquell dia anàvem carregats de forces i energia per complir el nostre desig, aquest castell que suposa un pas més a la gamma alta de sis. Vam descarregar amb solvència 4 pilars de quatre, el tres de sis amb agulla i el quatre de sis amb agulla, però per mala sort aquest cop només vam poder carregar el 5d6.

Mereixíem descarregar-lo, així que ens vam armar de valor i vam decidir tornar a intentar-ho el diumenge a Pineda, amb els nostres convidats els Nyerros de la Plana. El vam tirar en primera ronda i amb alguns canvis al tronc (ja que hi havia peces que s’havien fet mal el dia anterior), i, tot i que gens sobrats, el vam poder descarregar! En aquella actuació també vam descarregar 4 pilars de quatre, un tres de sis i un quatre de sis. Això només pot anar amunt!

A l’actuació de Pineda hi va haver noves estrenes de canalla: el Genís i la Martina com a enxanetes! Felicitats nois!

En breus tindrem el vídeo per poder-ho demostrar, fins llavors ens conformem amb les fotos de totes dues diades!

Vídeos de mitjans de comunicació sobre la Diada dels Valors a Mataró:

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/mataro-acull-al-pati-del-cafe-nou-la-primera-diada-dels-valors-dels-castells

http://www.tv3.cat/videos/5112071/Castells-i-valors

[widgetkit id=1]