Roberto Moral és el nou cap de colla i Marc Ruiz repeteix com a president

25 de gener de 2016
L’assemblea ordinària dels Castellers de l’Alt Maresme, celebrada ahir diumenge 24 de gener de 2016 al Teatre Clavé de Tordera, va escollir el malgratenc  Roberto Moral com a cap de colla dels ‘maduixots’ pels propers dos anys . Roberto Moral, que ha estat membre de la colla des dels seus inicis, pren el relleu d’en Marc Ruiz, que continuarà com a President dels Castellers de l’Alt Maresme.
Ambdós van presentar els seus equips (Tècnica i Junta) que els acompanyaran en la tasca de consolidar la colla i, a ser possible, fer-la créixer encara més.
 
 
Els objectius que es va marcar Roberto Moral per a la propera temporada 2016 van ser consolidar els castells de 7 ja assolits i poder encarar altres castells de la gamma alta de 7 (com el 3d7a, el 5d7 o el 7d7) encara no assolits per la colla.
 
En l’assemblea els ‘maduixots’ també van aprovar participar, si és que hi són convidats, al Concurs de de Castells de Tarragona que es celebra l’últim cap de setmana de setembre i el primer cap de setmana d’octubre de cada 2 anys. 
 
FInalment a l’assemblea també es va presentar el calendari d’actuacions per al 2016; a més d’actuar a les Festes Majors de tots els pobles de la colla, els de l’Alt Maresme també actuaran a Canet i Sant Pol (aquesta darrera per primera vegada) així com destaca, del calendari,  la celebració del 2n aniversari de la colla a finals del mes d’abril a Blanes amb les colles Castellers de Badalona i Jove de Barcelona,  i l’actuació a la Festa Major de Vilassar de Mar acompanyats pels seus padrins, els Capgrossos de Mataró.
 
Els ‘maduixots’ iniciaran els seus assjos els dimarts 2 de febrer  a l’escola Sant Jordi de Pineda, i durant els primers 15 dies ho faran en forrat d’Escola de Castells perquè volen convidar a totes aquelles persones que no han experimentat participar d’un castell, es puguin apropar a l’assaig i viure l’experiència.
 
Roberto Moral Marc Ruiz