Ja tenim escut!

10 de març de 2014

El passat dissabte 8 de març va tenir lloc la primera Assemblea de la colla després de la seva constitució, en la qual es va decidir, entre altres coses, el que seria l’escut de la colla. Reunits al Teatre Clavé de Tordera, els Castellers de l’Alt Maresme vam haver de triar entre tots els escuts rebuts mitjançant la convocatòria del concurs d’escuts, amb una resposta de més de 20 escuts diferents. Després de diverses rondes de votacions, l’escut escollit va ser aquest, obra d’un dels castellers, en Sergi Perpinyà. Felicitats!

A part d’aquesta qüestió, a l’Assemblea es van aprovar l’acta de l’assemblea constituent, el Pla Organitzatiu de la colla i l’Informe Tècnic. També es va presentar el calendari d’actuacions, que trobareu a la mateixa web. La data més important: el bateig de la colla, el dia 26 d’abril a Calella.

De cara a aquest dia tan senyalat, la Tècnica ha decidit incloure 3 persones més a l’equip: en David Ordóñez a l’equip de pinyes i la Yasmin Argaz i la Laura Grau a l’equip de canalla. Els últims assajos estan donant molt bons resultats, entre els quals destaca el dimarts 25 de febrer, en què va venir a donar-nos un cop de mà la Tècnica d’una de les nostres colles padrines. Moltes gràcies Capgrossos!

El proper dimecres 12, l’Equip Tècnic de la nostra colla assistirà a l’assaig dels Marrecs de Salt, i el proper divendres 14 traslladarem el nostre assaig al local dels Capgrossos de Mataró, l’ajuda dels quals serà clau per acabar de consolidar els nostres primers castells.

Tota aquesta feina servirà per poder portar a plaça els castells que ens obriran les portes al canvi de color del blanc al vermell maduixa: el 3d6, el 4d6 i el 3d6a. Tots sabeu que podem fer-los, estem molt i molt a prop d’aconseguir-ho… que ningú falti a cap assaig i seran nostres! Amunt maduixots!