Festa major de Calella #7embre

24 de setembre de 2014

Ja fa gairebé fa 5 mesos d’ aquell 26 d’abril de 2014 quan estrenàvem camisa vermella en el nostre bateig acompanyats dels nostres padrins els Capgrossos de Mataró i els Marrecs de Salt.
No sé si el bon record d’aquella diada tan emocionant ens va contagiar, si la plaça de l’ajuntament de Calella ens dóna sort, o si treballar de valent cada dimarts i divendres dóna el seu fruit…

possiblement una mica de tot, i sobretot molta feina ben feta és el que ens van dur el passat dissabte 20 de setembre, en el marc de la festa major de Calella “Festes de la Minerva”, a fer la millor actuació de la nostre curta història, acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Cornellà.

La diada arrencava amb 3pd4 caminant, un de cada una de les colles participants.
A continuació, els Castellers de l’Alt Maresme vam iniciar les rondes de castells amb un 5d6 prou parat.  Els companys de Minyons van iniciar rondes amb un brillant 2d8 amb folre. I els castellers de Cornellà van obrir amb un 5d6 molt parat.

A la segona ronda els Maduixots vam descarregar el nostre primer 7d6 gràcies a l’esforç de tots els membres de la colla i provocant una gran alegria al aconseguir, en part,   el repte proposat per aquest #7embre, amb una mica més de feina segur que en breu podrem aconseguir el 7è pis. Els Minyons van construir un fantàstic 3d9 amb folre que va tallar la respiració de la plaça que va arrencar en aplaudiments quan l’enxaneta va fer l’aleta, convertint així la plaça de l’ajuntament de Calella en plaça de castells de 9 i els castellers de Cornellà van aixecar un 3d7.

A la nostre tercera ronda vam oferir al públic una torre de sis molt més consolidada que en actuacions anterior, Minyons van oferir un esplèndid 5d8 i els Castellers de Cornellà un perfectament constituït 4d7.

Per acabar vam aixecar un pilar de 5, els companys de Minyons un pilar de 6 i els Castellers de Cornellà un altre pilar de 5.
I finalment vam acabar la diada amb 4pd4 (1c) per part nostre, 4pd4 de Minyons i p4 dels Castellers de Cornellà.

Si teniu imatges de la diada us agrïm que ens les feu arribar.

[widgetkit id=3]