Els Maduixots també volem votar

4 de juny de 2014

Els Castellers de l’Alt Maresme ens hem adherit també a la campanya d’Òmnium “Catalans want to vote”, un acte que es celebrarà aquest diumenge dia 8 arreu d’Europa. S’alçaran castells en diverses capitals europees i també en moltes poblacions catalanes. Nosaltres estarem representant el lema a l’Esplanada del Port de Blanes a les 12h. Aquí teniu els cartells!

El proper 8 de juny més de 5.000 persones alçaran castells humans de forma simultània en vuit capitals europees i en moltes altres poblacions per dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble. A les 12 del migdia (hora catalana), més de 70 colles castelleres desplegaran pancartes amb un lema democràtic, directe i clar: #CatalansWantToVote.

Els castells, un dels elements de la cultura catalana amb més projecció internacional, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, simbolitzen també l’anhel dels catalans i les catalanes en aquest moment històric: junts fem pinya, aprofitem la diversitat i cooperem per aconseguir, amb l’esforç de tots, un futur millor.