ELS MADUIXOTS DE L’ALT MARESME A LA “V” DE L’11 DE SETEMBRE

3 de setembre de 2014

Els Maduixots de l’Alt  Maresme ens sumem a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural  per  a formar part de la campanya “Ara és l’hora”  i construir el proper dijous 11 de setembre, en motiu de la celebració de la diada nacional catalana,  una “ V ” de grans dimensions  que unirà la Plaça de les Glòries amb la Plaça Pius XII i la Plaça Ildefons Cerdà de Barcelona.

A través de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, s’ha convidat a les colles a aixecar castells en diverses cruïlles dels carres on es celebra l’acte i  la Tècnica i la Junta dels Maduixots han decidit acceptar la invitació.

“Ara és l’hora” vol convertir la “ V ” (que simbolitza: via, voluntat, votar i victòria) de l’11 de setembre en el mosaic més multitudinari de la història del país en forma de senyera. La “V” serà un missatge clar al món de la voluntat majoritària a Catalunya de poder votar en la consulta del proper 9 de novembre.

Des de l’ANC ens han fet arribar un mapa provisional on ens indiquen la nostra ubicació per la diada. A continuació us mostrem la nostre posició perquè us pugueu afegir  a nosaltres i entre tots fer una bona pinya.

La V, la Via Catalana 2014, començarà a les 17.14h i tindrà un  recorregut  d’onze quilòmetres. Us recordem que podeu dur la samarreta dels Maduixots a l’acte.

Us esperem a tots el proper 11 de Setembre. Amunt Catalunya i Amunt Maduixots!