Aprendre per continuar amunt

21 de maig de 2014

Aquest cap de setmana ha estat intens pels Castellers de l’Alt Maresme: hem fet una actuació a Palafolls i “una altra” a Santa Susanna. Més que pel fet de tenir dues actuacions seguides (aquest estiu ens espera això i més!), ha estat intens per les emocions viscudes.

Després de tres primeres diades brillants, descarregant TOTS els castells, sempre de sis pisos, el passat dissabte a Palafolls el quatre de sis se’ns va quedar en dos intents desmuntats. Sense menysprear el tres de sis amb agulla i el tres de sis descarregats el mateix matí (juntament amb tres pilars de quatre, un d’entrada i dos de sortida), la colla va quedar una mica colpida per aquest castell que se’ns va resistir. De totes maneres, seguim sent entre 70 i 90 camises a totes les actuacions, seguim descarregant castells de sis i seguim mirant amunt! D’aquest dia només observarem els errors per aprendre’n.

Una altre petit daltabaix va ser el de diumenge a Santa Susanna, on no vam poder actuar en condicions per falta dels serveis mèdics, imprescindibles per fer castells. Davant la situació, vam decidir fer només el pilar d’entrada i un tres i un quatre de cinc nets. Malgrat no ser culpa de la pròpia colla, ens va quedar l’espineta de fer castells de sis en una de les nostres places, Santa Susanna. El pròxim cop serà!

No ha sigut el millor dels caps de setmana per la colla maduixota, però això no ens farà perdre els ànims. Seguim assajant gent nova, seguim provant nous castells i seguim amb nous objectius. Aquest divendres farem un assaig especial de castells per sota, per aprendre com funcionen aquestes estructures tan curioses i diferents a les habituals. A més, comencem a tenir en ment estrenar nous castells en les properes actuacions que seran…

Dissabte 24 de maig, a les 19, a Cala Canyelles (Lloret de Mar).
Dissabte 31 de maig, a les 18.30 a Mataró, en el marc de la jornada “Valors” on també hi participaran 10 colles més, entre elles els nostres padrins els Capgrossos i també els Xics de Granollers.

Us ho perdreu?

Vídeo de l’actuació de Palafolls: https://www.youtube.com/watch?v=L8ee1Oy1Dqs&feature=youtu.be