Xpert Slider (in)

:

Castellers de l'Alt Maresme

Qui Som

Sigueu benvinguts/es a la pàgina web dels Castellers de l'Alt Maresme.

Desitgem que aquest espai sigui per a tothom que formi part de la colla i per a tots aquells que desitgen entrar en el món dels castellers. Tanmateix també volem que sigui un punt d'informació per a tots i cadascú que vulgui saber una mica més sobre nosaltres.

La idea de crear la colla de Castellers de l'Alt Maresme es va començar a gestar el 25 d'octubre de 2013, en una trobada informativa per tal de començar a donar vida a la criatura. L'objectiu principal de la colla és el de representar a les 6 poblacions que formen l'Alt Maresme (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera), amb la intenció d'aglutinar el màxim de gent possible per tal d'arribar a esdevenir una colla gran amb el pas dels anys.

Al cap d'un més aproximadament, concretament el 30 de novembre de 2013, vàrem dur a terme l'assemblea constituent de la colla, aprovant els estatuts, establint la junta directiva i l'equip tècnic, i votant el color de la camisa, el qual vam acabar decidint que fós el vermell maduixa.

Actualment duem a terme els assaigs a la població de Pineda, concretament al Col·legi Sant Jordi, emplaçat al Carrer Verdaguer número 15. Els dies d'assaig són els dimarts i els divendres, de 19h a 20h per la canalla exclusivament i de 20h a 22h per a adults i canalla.

Maduixots, amunt!

 


 

logos pie de pagina

       

Ajuntament de
Pineda de Mar

Ajuntament de
Malgrat de Mar

Ajuntament de
Tordera

Ajuntament de
Calella

Ajuntament de
Santa Susanna

 Ajuntament de
Palafolls

 Ajuntament de
Blanes