Xpert Slider (in)

:

Castellers de l'Alt Maresme

ELS MADUIXOTS DE L’ALT MARESME A LA “V” DE L’11 DE SETEMBRE

Els Maduixots de l’Alt  Maresme ens sumem a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural  per  a formar part de la campanya “Ara és l’hora”  i construir el proper dijous 11 de setembre, en motiu de la celebració de la diada nacional catalana,  una “ V ” de grans dimensions  que unirà la Plaça de les Glòries amb la Plaça Pius XII i la Plaça Ildefons Cerdà de Barcelona.


A través de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, s’ha convidat a les colles a aixecar castells en diverses cruïlles dels carres on es celebra l’acte i  la Tècnica i la Junta dels Maduixots han decidit acceptar la invitació.

“Ara és l’hora” vol convertir la “ V ” (que simbolitza: via, voluntat, votar i victòria) de l’11 de setembre en el mosaic més multitudinari de la història del país en forma de senyera. La “V” serà un missatge clar al món de la voluntat majoritària a Catalunya de poder votar en la consulta del proper 9 de novembre.


Des de l’ANC ens han fet arribar un mapa provisional on ens indiquen la nostra ubicació per la diada. A continuació us mostrem la nostre posició perquè us pugueu afegir  a nosaltres i entre tots fer una bona pinya.


La V, la Via Catalana 2014, començarà a les 17.14h i tindrà un  recorregut  d’onze quilòmetres. Us recordem que podeu dur la samarreta dels Maduixots a l’acte.Us esperem a tots el proper 11 de Setembre. Amunt Catalunya i Amunt Maduixots!

logos pie de pagina

       

Ajuntament de
Pineda de Mar

Ajuntament de
Malgrat de Mar

Ajuntament de
Tordera

Ajuntament de
Calella

Ajuntament de
Santa Susanna

 Ajuntament de
Palafolls

 Ajuntament de
Blanes