Xpert Slider (in)

:

Castellers de l'Alt Maresme

Volem el 5d6!

Després de moltes diades i actuacions completes de castells de la gamma de sis bàsica, els maduixots ja estàvem prou madurs per anar a buscar el nostre proper repte: el 5d6!

Vídeo Volem el 5d6!


Ja havíem treballat el castell a assaig i havia arribat el moment d’intentar-lo a plaça. El gran dia va ser dissabte 31 de maig a Mataró, durant la Diada dels Valors acompanyats de moltes altres colles del país i organitzada pels nostres padrins els Capgrossos de Mataró.

Aquell dia anàvem carregats de forces i energia per complir el nostre desig, aquest castell que suposa un pas més a la gamma alta de sis. Vam descarregar amb solvència 4 pilars de quatre, el tres de sis amb agulla i el quatre de sis amb agulla, però per mala sort aquest cop només vam poder carregar el 5d6.

Mereixíem descarregar-lo, així que ens vam armar de valor i vam decidir tornar a intentar-ho el diumenge a Pineda, amb els nostres convidats els Nyerros de la Plana. El vam tirar en primera ronda i amb alguns canvis al tronc (ja que hi havia peces que s’havien fet mal el dia anterior), i, tot i que gens sobrats, el vam poder descarregar! En aquella actuació també vam descarregar 4 pilars de quatre, un tres de sis i un quatre de sis. Això només pot anar amunt!

A l’actuació de Pineda hi va haver noves estrenes de canalla: el Genís i la Martina com a enxanetes! Felicitats nois!

En breus tindrem el vídeo per poder-ho demostrar, fins llavors ens conformem amb les fotos de totes dues diades!

Vídeos de mitjans de comunicació sobre la Diada dels Valors a Mataró:

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/mataro-acull-al-pati-del-cafe-nou-la-primera-diada-dels-valors-dels-castells

http://www.tv3.cat/videos/5112071/Castells-i-valors

logos pie de pagina

       

Ajuntament de
Pineda de Mar

Ajuntament de
Malgrat de Mar

Ajuntament de
Tordera

Ajuntament de
Calella

Ajuntament de
Santa Susanna

 Ajuntament de
Palafolls

 Ajuntament de
Blanes