Xpert Slider (in)

:

Castellers de l'Alt Maresme

Els Maduixots també volem votar

Els Castellers de l’Alt Maresme ens hem adherit també a la campanya d’Òmnium “Catalans want to vote”, un acte que es celebrarà aquest diumenge dia 8 arreu d’Europa. S’alçaran castells en diverses capitals europees i també en moltes poblacions catalanes. Nosaltres estarem representant el lema a l’Esplanada del Port de Blanes a les 12h. Aquí teniu els cartells!


El proper 8 de juny més de 5.000 persones alçaran castells humans de forma simultània en vuit capitals europees i en moltes altres poblacions per dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble. A les 12 del migdia (hora catalana), més de 70 colles castelleres desplegaran pancartes amb un lema democràtic, directe i clar: #CatalansWantToVote.

Els castells, un dels elements de la cultura catalana amb més projecció internacional, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, simbolitzen també l’anhel dels catalans i les catalanes en aquest moment històric: junts fem pinya, aprofitem la diversitat i cooperem per aconseguir, amb l’esforç de tots, un futur millor.

logos pie de pagina

       

Ajuntament de
Pineda de Mar

Ajuntament de
Malgrat de Mar

Ajuntament de
Tordera

Ajuntament de
Calella

Ajuntament de
Santa Susanna

 Ajuntament de
Palafolls

 Ajuntament de
Blanes